Himoksen upeat vuokramökit

Vuokramökit Himoksen parhailta paikoilta

Himosmajoitus tarjoaa monipuolisia majoitusmahdollisuuksia viihtyisissä mökeissä lähellä laskettelurinteitä Himoksen upeiden maisemien ja palvelujen keskellä. Valittavanasi on paljon vuokramökkejä alueen parhailta paikoilta.

Me tarjoamme palveluita uusille mökinomistajille. Välityspalvelumme kautta voit laittaa oman mökkisi vuokralle.

Laadukkaat Himosmajoituksen mökit

Sopiva mökki jokaiseen tilanteeseen

Majoitu mökissä makusi mukaan joko tapahtumien keskipisteessä tai omassa rauhassa hieman syrjemmässä, ylellisesti varustetussa huvilassa tai vähän vaatimattomammin pienemmässä mökissä. Vuokramökit sijaitsevat eri puolilla Himosta, lähellä Jämsää ja sen keskustaa.

Tutustu mökkitarjontaamme sekä varausehtoihin ja varaa kohteesi helposti online-varaamostamme. Alla olevista majoituskohdelinkeistä pääset suoraan kohteen varaukseen. Löydät vuokramökkimme ja kaikki majoituskohteemme myös erilliseltä kartalta.

Tervetuloa lomailemaan ja majoittumaan mökkiin Himokselle!

Keski-Suomen monipuolisin matkakohde

Himosmajoitus vuokraa mökkejä kesät talvet

Jämsässä sijaitseva Himos on tullut monille suomalaisille tutuksi ja tunnetuksi etenkin talvimatkailukohteena. Monipuoliset rinteet, hyvät liikenneyhteydet ja viihtyisät, palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mökit ovat tehneet Himoksesta erittäin suositun laskettelukohteen. Himokselle saapuminen on vaivatonta läheisistä suurkaupungeista tai vaikka pidemmästäkin matkasta.


Kesäaikaan Himos toimii monien tapahtumien ja festivaalien alueena, jolloin vuokramökit on myös Jämsään tulleiden tapahtumavieraiden käytössä. Himosmajoitukselta saat vuokramökit Himoksen keskeisimmiltä sijainneilta kaikkina vuodenaikoina! Himoksen vuokramökkimme ovat varusteluiltaan ja sijainneiltaan erinomaisia!

Asiakkaiden kertomaa

Sanottua Himosmajoituksesta

Laadukas ja hyvätasoinen majoitus, huoneisto. Kivalla paikalla, lähellä rinteiltä ja laadukas varustus huoneistossa. Mukava loman viettopaikka-

Unohdin tärkeän asian mökkiin johon majoituimme. Ajomatkaa tavaran noutamiseen olisi ollut likimain 300km. Saan unohdetun tavarani matkahuollon kautta. Kiitos loistavasta palvelusta! Täydet 5/5.

Haluan antaa teille vielä erikseen hyvää asiakaspalautetta majoituksen järjestämisestä Metko-messujen aikana. Palvelunne oli erittäin ystävällistä ja aamupalaa oli mukava syödä rauhallisessa ympäristössä. Kaiken kruunasi eilen illalla ovelle tuotu aamupala viimeiselle aamulle. Erityiskiitos siitä!

Siisti ja viihtyisä mökki, ystävällinen palvelu. Tulen kyllä uudelleen.