Himosmajoituksen vastaanotto - Ravintola Rinteen tiloissa

Laadukkaat Himosmajoituksen mökit

Majoitu Himoksella – mökit Himoksen parhailta paikoilta vuoden ympäri!

Jos olet suuntaamassa Himokselle, Jyväskylään tai Jämsään, valitse mökkimajoitus Himoksella – meiltä löydät vuokramökit Himoksen parhailta paikoilta koko vuoden ympäri!

Viihtyisät mökkimme löytyvät aivan Himoksen rinteiden välittömästä läheisyydestä. Vuokrattavien mökkien valikoimastamme löydät sopivimmat vaihtoehdot Himoksella majoittumiseen, olitpa reissussa koko suvun kanssa tai pienemmän ryhmän voimin. Lemmikit ovat myös tervetulleita suurimpaan osaan mökeistämme.

Asiakkaiden kertomaa

Sanottua Himosmajoituksesta

Maailman parhaat rinnemunkit😊

 

Erittäin loistavat tarjoilut vitriinissä. Erityismaininta itse leivotuista munkkipossuista ❤️

Isolla porukalla söimme maittavan jouluaterian tilauksesta. Ruoka oli hyvää ja oli monipuolisesti kalaa ja salaatteja. Hintatasoon täysin passeli kokonaisuus.

 

Erinomaiset munkki ja korvapuustikahvit, hyvä Buffee ja A’la Carte. Laadukas paikka, jos olet tusinatavaraan kyllästynyt.

Maittava seisova pöytä ja juomat!!

Laadukas ja hyvätasoinen majoitus, huoneisto. Kivalla paikalla, lähellä rinteiltä ja laadukas varustus huoneistossa. Mukava loman viettopaikka-

Erittäin hyvä olla ja mukava sisustus.

Tosi hyvä viikonloppu.

Todella hyvää palvelua!

Unohdin tärkeän asian mökkiin johon majoituimme. Ajomatkaa tavaran noutamiseen olisi ollut likimain 300km. Saan unohdetun tavarani matkahuollon kautta. Kiitos loistavasta palvelusta! Täydet 5/5.

Siisti ja viihtyisä mökki, ystävällinen palvelu. Tulen kyllä uudelleen.

Haluan antaa teille vielä erikseen hyvää asiakaspalautetta majoituksen järjestämisestä Metko-messujen aikana. Palvelunne oli erittäin ystävällistä ja aamupalaa oli mukava syödä rauhallisessa ympäristössä. Kaiken kruunasi eilen illalla ovelle tuotu aamupala viimeiselle aamulle. Erityiskiitos siitä!

Himosmajoitus

Kun sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä