AURORA 1

YLEISTÄ

Tervetuloa! Toivomme teidän viihtyvän mökillä!

Tarkista mökin kunto saapuessasi. Mikäli huomaat puutteita ota yhteys vastaanottoon +35820 7871170 tai huoltonumeroon +35840 7348608, joka palvelee ympäri vuorokauden. Ilmoita puutteista mahdollisimman pian, jotta voimme korjata asian, eikä lomakokemuksenne kärsi.

Huomioitavaa

Mökin sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitamme 250€ suuruisen tuuletusmaksun.
Älä häiritse naapureitasi erityisesti klo 23:00-07:00 välisenä aikana. Häiriötilanteissa ota yhteyttä poliisiin.
Mökki ja sen kalusteet ovat vastuullasi vuokraus ajan. Kalustoa tai astioita ei saa siirtää pois mökistä.

Lähtiessä

Pidä huolta, että mökki on siivottu siihen kuntoon, että seuraavan asiakkaan on mukava majoittua. Mökin siivousohjeet olet saanut kirjallisina majoittumisen yhteydessä. Mikäli olet tilannut loppusiivouksen kauttamme, olet saanut oman ohjeistuksen.

Mikäli mökkiä ei ole siivottu annettujen ohjeiden mukaisesti , veloitamme tilaamattomasta loppusiivouksesta 1,5 kertaisen loppusiivouksen hinnan.

Mikäli mökki vaatii suurempaa siivousta ja raivausta asiakkaan siivouksen jälkeen,tai mikäli tilatun siivouksen hinta ei kata siivouskuluja, perimme lisämaksua työtuntien mukaan 50 € / tunti / siistijä. Mikäli mökistä joudutaan siivoamaan esim. nuuskapusseja, veloitamme automaattisesti min. 50 € mökin siivouksesta/tarkistuksesta.

Tarkista lähtiessä, että sähkölaitteet (hella, kiuas, TV ym.) ja valot ovat pois päältä. Tarkista myös, että ikkunat ja vesihanat ovat kiinni ja ovet lukittuina.

Uloskirjautuminen on kello 12.

Mökin avain palautetaan vastaanottoon tai vastaanoton ollessa suljettu, avaimen voi palauttaa ravintola Rinteen seinässä olevaan postilaatikkoon.

Antamalla palautetta toiminnastamme pystymme kehittämään toimintaamme!

SAUNA

Kiukaan ohjauspaneeli

Kellokytkin vasemmalla toimii lämmönsäätelyyn, sillä määritetään haluttu lämpötila. Oikealla puolella oleva kytkin toimii sekä päälle kytkimenä että ajastimena. Kellokytkimellä voidaan säätää haluttu lämpenemisaika 1-4 tuntia (vaalea pohja) tai haluttu esivalinta-aika 1-8tuntia. (musta pohja)

Toimintaesimerkki:
– Käännettäessä väännintä asteikon kirkkaalla alueella numeron 2 kohdalle, kytkeytyy kiuas toimintaan välittömästi ja toiminta päättyy 2 tunnin kuluttua.

-Käännettäessä väännintä asteikon mustalla alueella (esivalinta-alue) olevan numero 4 kohdalle, kytkeytyy kiuas toimintaan noin 4 tunnin kuluttua. Kiuas on tämän jälkeen päällä noin 4 tuntia. – Kiukaan toiminta voidaan aina lopettaa kääntämällä väännintä vastapäivään 0-asentoon.

LÄMPÖTILAN SÄÄTÖ: – Lämpötilansäädin on kiukaan alaosassa. Säätimellä voidaan valita saunaan haluttu lämpötila. Asteikon levenevä viiva kuvaa nousevaa lämpötilaa. Käännettäessä väännintä myötäpäivään lämpötila nousee ja vastaavasti vastapäivään käännettäessä lämpötila laskee.
Sauna lämpenee nopeimmin käännettäessä lämpötilansäädin maksimiasentoon.

LÄMMITYS / ILMANVAIHTO

Ilmalämpöpumppu

Aloita käyttö painalla virta-painiketta.

Tilan valintapainike (MODE):
Valitse tila painamalla tätä painiketta. Joka kerta, kun painiketta painetaan, tila valikoituu alkaen tilasta A : Automaattinen siirtymissäätö, : Viilennys, : Kuivatus, : Lämmitys, : Vain puhallin, ja paluu tilaan A.

Voit säätää lämpötilaa + ja – näppäimillä.

Valitse Jäähdytys , Lämmitys , tai Pelkkä puhallin.
Aseta haluamasi lämpötila. Jokainen painallus nostaa tai laskee lämpötilaa yhdellä asteella.
Jäähdytys: Min. 18°C, Lämmitys: Max. 30°C, Pelkkä puhallin: Ei määritetä

HUOM! Talvikaudella ilmalämpöpumppua EI saa laittaa viilennykselle!

HUOM! Lähtiessä toivomme ilmalämpöpumpun jätettävän asentoon 21 astetta ja lämmitys.

Ilmanvaihto

Saunottaessa pitää varmistaa että ilmanvaihto on tehostuksella.
Ilmanvaihto laitetaan päälle liesituulettimesta ja valitaan tehoksi 2-3 saunomisen ajaksi ja n. tunti saunomisen jälkeen.

Takan sytytys vaiheessa ilmanvaihto on hyvä olla pienimmillään.

KUIVAUSKAAPPI

Vasemmanpuoleisesta kytkimestä valitaan lämpötilan voimakkuus. Oikeanpuoleisesta kytkimestä valitaan aika. Asteikko on tuntiasteikko.

Tarkista kuivatettavalle tuotteelle suositeltu lämpötila ja aika ennen kuivaamista. Ripusta kuivattavat tuotteet väljästi, jotta ilma pääsee kiertämään kaapissa.

ASTIANPESUKONE

Laita astianpesukone päälle POWER-näppäimestä, sen jälkeen valitse haluamasi pesuohjelma, paina START-näppäintä käynnistääksesi koneen. Varmista että vesihana on auki asennossa. Pesuohjelma on valmis kun valo sammuu. Sulje lopuksi vesihana ja kytke virta pois päältä.

INTERNET-YHTEYS

Käytössäsi on Wifi-yhteys, jonka voit ottaa käyttöön seuraavilla tunnuksilla:
Verkon nimi: Aurora 1 TAI Aurora 1 5G
Salasana: 11223344

POREALTAAN KAIUTTIMET

Porealtaassa on kaiuttimet, joihin saa yhdistettyä oman laitteen bluetoothin välityksellä.
Laitenimi: MyMusic 2.0
Salasana: 2288

POLTTOPUUT

Takkapuita voi ostaa vastaanotosta tai huoltonumerosta hintaan 10€/säkki.

VASTUULLINEN MAJOITTUMINEN

Käytä mökin resursseja, (vesi, sähkö, kalusteet) vastuullisesti. Kunnioita mökkiä ympäröivää luontoa. Vie jätteet vastaanotosta saamassasi kartassa merkityille jätekeräyspisteille. Pidetään yhdessä hiilijalanjälki pienenä!

Mökkikansion sisältö