Himos accommodation reception - in the premises of Restaurant Rinne

Laadukkaat Himosmajoituksen mökit

Majoitu Himoksella – Himoksen mökit parhailta paikoilta vuoden ympäri!

Jos olet suuntaamassa Himokselle, Jyväskylään tai Jämsään, valitse mökkimajoitus Himoksella – meiltä löydät vuokramökit Himoksen parhailta paikoilta koko vuoden ympäri!

Viihtyisät mökkimme löytyvät aivan Himoksen rinteiden välittömästä läheisyydestä. Vuokrattavien mökkien valikoimastamme löydät sopivimmat vaihtoehdot Himoksella majoittumiseen, olitpa reissussa koko suvun kanssa tai pienemmän ryhmän voimin. Lemmikit ovat myös tervetulleita suurimpaan osaan mökeistämme.

Palju tai poreallas osaksi lomaa

Mökki Himokselta porealtaalla tai paljulla

Kruunaisiko mökki paljulla tai porealtaalla lomasi Himoksella? Monesta mökistämme löytyy poreallas, jonka voit vuokrata helposti käyttöösi varausta tehdessäsi. Meidän kauttamme saat myös tilattua paljun suoraan mökille toimitettuna. Nauti upeista maisemista lämpimässä vedessä rentoutuen!

Tutustu Himoksen vuokramökkeihin tarkemmin ja varaa mökki kätevästi suoraan verkossa. Autamme myös mielellämme Himos-lomanne suunnittelussa sähköpostitse tai puhelimitse.

Tilaa palju mökillesi
Rentoudu paljun lämmössä!

Vuokraa palju helposti mökille toimitettuna ja nauti lomastasi! Himosmajoitus toimittaa paljun mökin ovelle haluamallesi ajankohdalle.

Paljun hintaan sisältyy täyttöön kuluva vesi (Himosmajoitukselta vuokrattuihin mökkeihin) sekä kaksi säkkiä puita lämmitystä varten. Palju toimitetaan mökille tyhjänä ja asiakas vastaa paljun täytöstä ja lämmityksestä/tyhjennyksestä itse. Hinta 220 € / 2 vrk tai 250 € / 3 vrk (juhannus ja uusivuosi hinnoitellaan erikseen).

Huomioithan, että kaikkiin mökkeihin ei ole mahdollista/sallittua tilata paljua. Lisäpuut 10 €/säkki.

Tiedustelut ja varaukset:

020 787 1170
info@himosmajoitus.fi

Majoitus, vuokramökit ja kattavat ravintolapalvelut

Himoksen ravintolat ja kahvilat

Himosmajoitukselta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat maukasta purtavaa joka makuun. Nälän yllättäessä kesken laskettelun voi poiketa esimerkiksi Vuorikahviossa tai Ravintola Rinteessä.

Jos ruokailet mieluiten omassa mökissäsi, voit tilata myös maukkaan mökkimenun kuljetettuna suoraan majoitukseesi!

Himosmajoitus palvelee ympäri vuoden

Himosmajoitus tarjoaa ensiluokkaisia majoitus-, ravintola-, kahvila– ja kokoustilapalveluita kaikille vierailijoille ympäri vuoden. Palveluidemme pääpaino sijoittuu laskettelukauden aikaan, mutta pidämme myös hyvää huolta kesän mökkeilijöistä ja festarikansasta.

Ravintola Rinne

Palvelemme Himoksen matkailijoita aivan Länsi-Himoksen juurella. Hiiligrillissä tehdyn maukkaan ruuan lisäksi on tarjolla herkullinen lounasbuffet, johon voit hankkia rannekkeen.

Vuorikahvio Himoksen huipulla

Himoksen huipulla sijaitseva Vuorikahvio tarjoaa ruokaa, juomaa ja tuoreita leivonnaisia aina pohjoisrinteiden ollessa avoinna. Käy Vuorikahviossa nappaamassa evästä laskujen välissä!

Kokouspalvelut

Ravintola Rinteestä löytyy kokoustiloja tarvittavine varusteineen. Voitte kokouksen päätteeksi vaikkapa rentoutua upeassa saunassa ja ulkoporealtaassa.

Himoksen After ski

Ravintola Rinne on myös Himoksen paras After Ski -paikka. Pitkän rinteissä vietetyn päivän jälkeen voit talvilauantaisin rentoutua ystävien kanssa Dj Ticon tahdissa!

Himosmajoitus tapahtumiin

Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali vai Jysäri? Himoksella on paljon nähtävää aina kesän isoista festareista talven After Ski -esiintyjiin. Varaa meiltä majoitus Himoksen tapahtumien ja muiden juhlapyhien ajaksi! Vietä rento juhannus, joulu, uusivuosi ja pääsiäinen mökillä Himoksen kauniissa maisemissa ja loistavien palvelujen äärellä.

Buffaranneke

Nauti vapaasta herkuttelusta buffarannekkeella lounasbuffetissamme. Ravintola Rinteen buffarannekkeella herkuttelet noutopöydässä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Buffarannekkeilla helpotusta lomaruokailuun!

Laatua vapaa - ajalle

Himosmajoitus suosittelee

Tervetuloa mökkilomalle, tapahtumiin ja kokoustamaan meille! Mikäli mielessäsi on kysyttävää vuokramökeistämme, majoituksesta Himoksella yleisesti tai muista Himoksen palveluistamme, otathan meihin yhteyttä!

Metso B1

Ulkoporeallas

Pinta-ala
54,5 neliötä
Parvi
15 neliötä
Henkilöä
6 - 8

Mikä mökki?

Pinta-ala
55 neliötä
Parvi
23 neliötä
Henkilöä
6 - 8

Mikä mökki?

Palju

Pinta-ala
55 neliötä
Parvi
23 neliötä
Henkilöä
6 - 8

Mikä mökki?

Pinta-ala
39 neliötä
Parvi
15 neliötä
Henkilöä
6

Majoituskohtet alueittain

Himosmajoitus - laaja valikoima mökkejä

Tervetuloa mökkilomalle, tapahtumiin ja kokoustamaan meille!

Mikäli mielessäsi on kysyttävää vuokramökeistämme, majoituksesta Himoksella yleisesti tai muista Himoksen palveluistamme, otathan meihin yhteyttä!