LOMAHELMI 2

YLEISTÄ

Tervetuloa! Toivomme teidän viihtyvän mökillä!

Tarkista mökin kunto saapuessasi. Mikäli huomaat puutteita ota yhteys vastaanottoon +35820 7871170 tai huoltonumeroon +35840 7348608, joka palvelee ympäri vuorokauden. Ilmoita puutteista mahdollisimman pian, jotta voimme korjata asian, eikä lomakokemuksenne kärsi.

Huomioitavaa

Mökin sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitamme 250€ suuruisen tuuletusmaksun.
Älä häiritse naapureitasi erityisesti klo 23:00-07:00 välisenä aikana. Häiriötilanteissa ota yhteyttä poliisiin.
Mökki ja sen kalusteet ovat vastuullasi vuokraus ajan. Kalustoa tai astioita ei saa siirtää pois mökistä.

Lähtiessä

Pidä huolta, että mökki on siivottu siihen kuntoon, että seuraavan asiakkaan on mukava majoittua. Mökin siivousohjeet olet saanut kirjallisina majoittumisen yhteydessä. Mikäli olet tilannut loppusiivouksen kauttamme, olet saanut oman ohjeistuksen.

Mikäli mökkiä ei ole siivottu annettujen ohjeiden mukaisesti, veloitamme tilaamattomasta loppusiivouksesta 1,5 kertaisen loppusiivouksen hinnan.

Mikäli mökki vaatii suurempaa siivousta ja raivausta asiakkaan siivouksen jälkeen,tai mikäli tilatun siivouksen hinta ei kata siivouskuluja, perimme lisämaksua työtuntien mukaan 50 € / tunti / siistijä. Mikäli mökistä joudutaan siivoamaan esim. nuuskapusseja, veloitamme automaattisesti min. 50 € mökin siivouksesta/tarkistuksesta.

Tarkista lähtiessä, että sähkölaitteet (hella, kiuas, TV ym.) ja valot ovat pois päältä. Tarkista myös, että ikkunat ja vesihanat ovat kiinni ja ovet lukittuina.

Uloskirjautuminen on kello 12.

Mökin avain palautetaan vastaanottoon tai vastaanoton ollessa suljettu, avaimen voi palauttaa Ravintola Rinteen seinässä olevaan postilaatikkoon.

Antamalla palautetta toiminnastamme pystymme kehittämään toimintaamme!

SAUNA

Kiukaan ohjauspaneeli

Kellokytkin on kiukaan alaosassa. Se toimii sekä päällekytkimenä että ajastimena.
Kellokytkimen esiajastus‐aika on 1‐8 tuntia ja varsinainen toiminta‐aika on 1‐4 tuntia.
Kello toimii kiukaan pääkytkimenä ja se katkaisee virran automaattisesti säädetyn ajan kuluttua. Esiajastusajan jälkeen kiuas on päällä 4 tuntia, ellei kytkintä käännetä nollaan.

Kiuas päälle heti: Kierrä kellokytkimen säädin toiminta‐alueelle (asteikko 0–4 tuntia).
Kiuas alkaa lämmetä heti.
Ajastettu käynnistys: Kierrä kellokytkimen säädin esivalinta‐alueelle (asteikko 1–8 tuntia).
Kiuas alkaa lämmetä, kun kellokoneisto on kiertänyt säätimen takaisin toiminta‐alueelle

Termostaatin käyttö: Saunan lämpötilan säätö tapahtuu termostaatin kytkimellä. Tavallinen asetus on noin puolivälissä, halutessasi voit lisätä tai vähentää lämpöä haluamasi mukaan.

KUIVAUSKAAPPI

Vasemmanpuoleisesta kytkimestä valitaan haluttu lämpötila. Maksimi lämpötila 45 astetta.
Oikeanpuoleisesta kytkimestä valitaan aika. Asteikko on tuntiasteikko 1-4h.

Tarkista kuivatettavalle tuotteelle suositeltu lämpötila ja aika ennen kuivaamista. Ripusta kuivattavat tuotteet väljästi, jotta ilma pääsee kiertämään kaapissa. Suositus lämpötila teknisille-ja ulkoiluvaatteille on 30-40 astetta.

AUTON LÄMMITYS

Mökin pihassa on lämmitystolppa auton lämmitykseen. HUOM! Sähköauton lataus on kielletty.

POLTTOPUUT

Takkapuita voi ostaa vastaanotosta tai huoltonumerosta hintaan 10€/säkki.

VASTUULLINEN MAJOITTUMINEN

Käytä mökin resursseja, (vesi, sähkö, kalusteet) vastuullisesti. Kunnioita mökkiä ympäröivää luontoa. Vie jätteet vastaanotosta saamassasi kartassa merkityille jätekeräyspisteille. Pidetään yhdessä hiilijalanjälki pienenä!

Mökkikansion sisältö