VILLA KANAVANPORTTI

YLEISTÄ

Tervetuloa! Toivomme teidän viihtyvän mökillä!

Tarkista mökin kunto saapuessasi. Mikäli huomaat puutteita ota yhteys vastaanottoon +35820 7871170 tai huoltonumeroon +35840 7348608, joka palvelee ympäri vuorokauden. Ilmoita puutteista mahdollisimman pian, jotta voimme korjata asian, eikä lomakokemuksenne kärsi.

Huomioitavaa

Mökin sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitamme 250€ suuruisen tuuletusmaksun.
Älä häiritse naapureitasi erityisesti klo 23:00-07:00 välisenä aikana. Häiriötilanteissa ota yhteyttä poliisiin.
Mökki ja sen kalusteet ovat vastuullasi vuokraus ajan. Kalustoa tai astioita ei saa siirtää pois mökistä.

Lähtiessä

Pidä huolta, että mökki on siivottu siihen kuntoon, että seuraavan asiakkaan on mukava majoittua. Mökin siivousohjeet olet saanut kirjallisina majoittumisen yhteydessä. Mikäli olet tilannut loppusiivouksen kauttamme, olet saanut oman ohjeistuksen.

Mikäli mökkiä ei ole siivottu annettujen ohjeiden mukaisesti, veloitamme tilaamattomasta loppusiivouksesta 1,5 kertaisen loppusiivouksen hinnan.

Mikäli mökki vaatii suurempaa siivousta ja raivausta asiakkaan siivouksen jälkeen,tai mikäli tilatun siivouksen hinta ei kata siivouskuluja, perimme lisämaksua työtuntien mukaan 50 € / tunti / siistijä. Mikäli mökistä joudutaan siivoamaan esim. nuuskapusseja, veloitamme automaattisesti min. 50 € mökin siivouksesta/tarkistuksesta.

Tarkista lähtiessä, että sähkölaitteet (hella, kiuas, TV ym.) ja valot ovat pois päältä. Tarkista myös, että ikkunat ja vesihanat ovat kiinni ja ovet lukittuina.

Uloskirjautuminen on kello 12.

Mökin avain palautetaan vastaanottoon tai vastaanoton ollessa suljettu, avaimen voi palauttaa ravintola Rinteen seinässä olevaan postilaatikkoon.

Antamalla palautetta toiminnastamme pystymme kehittämään toimintaamme!

SAUNA

Kiukaan ohjauspaneeli

Kiukaan lämmitys aloitetaan painamalla pääkytkin (toinen kytkin vasemmalta) asentoon 1, tällöin kiuas alkaa lämmitä välittömästi. Kiuas sammuu kun päälläoloaika on kulunut loppuun tai kun pääkytkin painetaan 0 asentoon. Jos haluat esikäynnistää kiukaan paina esivalintapainiketta (kellon kuvake) kunnes haluamasi tuntimäärä ilmestyy näytölle. Näyttöruutu näyttää perustilassa olleessaan vuorotellen jäljellä olevan päällä olo ajan ja saunan lämpötilan. Haluttu lämpötila säädetään lämpötilan säätimellä ( oikean puolimmainen väännin) pyörittämällä myötäpäivään, lämpötila voi olla enintään 110C. Saunan valot saadaan päälle kytkemällä lamppu kuvakkeen asentoon 1

Kun merkkivalo näkyy punaisena salaman kuvan kohdalla, näytöstä on luettavissa saunan lämpötila, mikäli valo vilkkuu tällöin on luettavissa asetettu lämpötila. Kun kellonkuvan kohdalla näkyy vihreä merkkivalo luettavissa aseteltu esivalinta-aika. Kun punainen valo palaa oikean puolimmaisen kuvakkeen yllä kiuas on päällä.

LÄMMITYS

Ilmalämpöpumppu

Aloita käyttö painalla START/STOP-painiketta.

Tilan valintapainike (MODE):
Valitse tila painamalla tätä painiketta. Joka kerta, kun painiketta painetaan, tila valikoituu alkaen tilasta A : Automaattinen siirtymissäätö, : Viilennys, : Kuivatus, : Lämmitys, : Vain puhallin, ja paluu tilaan A.

Valitse Jäähdytys , Lämmitys , tai Pelkkä puhallin.
Aseta haluamasi lämpötila. Jokainen painallus nostaa tai laskee lämpötilaa yhdellä asteella.
Jäähdytys: Min. 18°C, Lämmitys: Max. 30°C, Pelkkä puhallin: Ei määritetä

Huom! Talvikaudella lähtiessä jätäthän pumpun tilaan: 19 astetta ja lämmitys

KUIVAUSKAAPPI

Vasemmanpuoleisesta kytkimestä asetetaan lämpötila.
Oikeanpuoleisesta kytkimestä valitaan aika. Asteikko on tuntiasteikko.

Tarkista kuivatettavalle tuotteelle suositeltu lämpötila ja aika ennen kuivaamista. Ripusta kuivattavat tuotteet väljästi, jotta ilma pääsee kiertämään kaapissa.

ASTIANPESUKONE

Laita astianpesukone päälle power napista, sen jälkeen valitse nuolipainikkeella haluamasi pesuohjelma, paina viimeiseksi start käynnistääksesi koneen. Pesuohjelma on valmis kun valo sammuu.
Sulje lopuksi vesihana ja kytke virta pois päältä.

INTERNET-YHTEYS

Verkon nimi: Huawei B311
Salasana: 0G24YJM0NLY

POLTTOPUUT

Takkapuita voi ostaa vastaanotosta tai huoltonumerosta hintaan 10€/säkki.

VASTUULLINEN MAJOITTUMINEN

Käytä mökin resursseja, (vesi, sähkö, kalusteet) vastuullisesti. Kunnioita mökkiä ympäröivää luontoa. Vie jätteet vastaanotosta saamassasi kartassa merkityille jätekeräyspisteille. Pidetään yhdessä hiilijalanjälki pienenä!

Mökkikansion sisältö