ÄIJÄNHONKA 7

YLEISTÄ

Tervetuloa! Toivomme teidän viihtyvän mökillä!

Tarkista mökin kunto saapuessasi. Mikäli huomaat puutteita ota yhteys vastaanottoon +35820 7871170 tai huoltonumeroon +35840 7348608, joka palvelee ympäri vuorokauden. Ilmoita puutteista mahdollisimman pian, jotta voimme korjata asian, eikä lomakokemuksenne kärsi.

Huomioitavaa

Mökin sisätiloissa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitamme 250€ suuruisen tuuletusmaksun.
Älä häiritse naapureitasi erityisesti klo 23:00-07:00 välisenä aikana. Häiriötilanteissa ota yhteyttä poliisiin.
Mökki ja sen kalusteet ovat vastuullasi vuokraus ajan. Kalustoa tai astioita ei saa siirtää pois mökistä.

Lähtiessä

Pidä huolta, että mökki on siivottu siihen kuntoon, että seuraavan asiakkaan on mukava majoittua. Mökin siivousohjeet olet saanut kirjallisina majoittumisen yhteydessä. Mikäli olet tilannut loppusiivouksen kauttamme, olet saanut oman ohjeistuksen.

Mikäli mökkiä ei ole siivottu annettujen ohjeiden mukaisesti , veloitamme tilaamattomasta loppusiivouksesta 1,5 kertaisen loppusiivouksen hinnan.

Mikäli mökki vaatii suurempaa siivousta ja raivausta asiakkaan siivouksen jälkeen, tai mikäli tilatun siivouksen hinta ei kata siivouskuluja, perimme lisämaksua työtuntien mukaan 50 € / tunti / siistijä. Mikäli mökistä joudutaan siivoamaan esim. nuuskapusseja, veloitamme automaattisesti min. 50 € mökin siivouksesta/tarkistuksesta.

Tarkista lähtiessä, että sähkölaitteet (hella, kiuas, TV ym.) ja valot ovat pois päältä. Tarkista myös, että ikkunat ja vesihanat ovat kiinni ja ovet lukittuina.

Uloskirjautuminen on kello 12.

Mökin avain palautetaan vastaanottoon tai vastaanoton ollessa suljettu, avaimen voi palauttaa ravintola Rinteen seinässä olevaan postilaatikkoon.

Antamalla palautetta toiminnastamme pystymme kehittämään toimintaamme!

SAUNA

Kiukaan ohjauspaneeli

I/O-painikkeesta painamalla ohjauspaneeli käynnistyy.
Nuoli painikkeesta säädetään haluttu saunan lämpötila. Asteikko on 40-110C.
Kiukaan lämpeneminen kestää noin tunnin, riippuen halutusta lämpötilasta.
Paina I/O. Säädä lämpötila nuolipainikkeista lämpömittari kuvan oikealla puolella, lämpötila nousee noin 5C / valotolppa
Valitse kolmio-painikkeella haluttu alkamisaika, ajastus etenee 30 min portain. Maksimi päälläolo-aika on 4h.
Pikakäynnistys toimii painalla 2h painikkeesta ja painamalla sen jälkeen virtapainiketta I/O. Tällöin kiuas on päällä kaksituntia.

KUIVAUSKAAPPI

Vasemmanpuoleisesta kytkimestä valitaan lämpötila 30-70 asteen väliltä.
Oikeanpuoleisesta kytkimestä valitaan aika. Asteikko on tuntiasteikko.

Tarkista kuivatettavalle tuotteelle suositeltu lämpötila ja aika ennen kuivaamista. Ripusta kuivattavat tuotteet väljästi, jotta ilma pääsee kiertämään kaapissa.

ASTIANPESUKONE

Laita astianpesukone päälle Power-napista, sen jälkeen valitse napeista haluamasi pesuohjelma, paina viimeiseksi Start-näppäintä käynnistääksesi koneen. Pesuohjelma on valmis kun valo sammuu.
Sulje lopuksi vesihana ja kytke virta pois päältä.

POLTTOPUUT

Takkapuita voi ostaa vastaanotosta tai huoltonumerosta hintaan 10€/säkki.

VASTUULLINEN MAJOITTUMINEN

Käytä mökin resursseja, (vesi, sähkö, kalusteet) vastuullisesti. Kunnioita mökkiä ympäröivää luontoa. Vie jätteet vastaanotosta saamassasi kartassa merkityille jätekeräyspisteille. Pidetään yhdessä hiilijalanjälki pienenä!

Mökkikansion sisältö