Tutustu varausehtoihimme

VARAUSEHDOT

Himosmajoitus noudattaa oheisia ehtoja majoitusvarausten tekemisessä sekä peruuttamisessa. Nämä ehdot tulevat voimaan heti kun asiakas on tehnyt varauksen.

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja tarvittaessa pystyä todistamaan henkilöllisyytensä. Mökkivaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Varausmaksun ensimmäinen osa, 50 % hinnasta, tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä ja loppuosa 14 vrk ennen varauksen alkua. Online-kaupan kautta tehdyissä varauksissa ennakkomaksu veloitetaan varauksen tekohetkellä. Mikäli varaukseen on alle 14 vrk varauksen tekohetkellä, erääntyy koko mökkivaraus maksettavaksi heti. Toimitusmaksu 20 € lisätään mökin hintaan varauskanavasta riippumatta. Talviviikonloppuina minimivarausaika on 2 vrk, perjantai-sunnuntai. Mökkiin saa majoittua enintään mökkikuvauksessa kerrottu henkilömäärä, ellei lisähenkilöistä ole erikseen sovittu Himosmajoituksen kanssa. Lisähenkilöistä peritään lisämaksu 30€/hlö.

SISÄÄN-JA ULOSKIRJAUTUMINEN

Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.
Avaimet noudetaan Himosmajoituksen vastaanotosta osoitteesta Länsikeskuksentie 6, 42100 Jämsä. Puh. 020 7871170.

Avaimen noutoon liittyvän ohjeistuksen saat vielä sähköpostitse pari päivää ennen saapumista. Sähköpostissa on tietoa esimerkiksi saapumisesta vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

Jos mökin avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Oven aukaisut 50€ arkisin 9-17. viikonloppuisin/ilta/yöpäivystyksenä 80€. Lähtiessä avain palautetaan takaisin vastaanottoon tai vastaanoton ollessa suljettu avaimen voi palauttaa vastaanoton yhteydessä olevaan postilaatikkoon.

SIIVOUSEHDOT

Mökki tulee siivota lähtiessä luovutuskuntoon seuraavalle majoittujalle tai voit tilata lähtösiivouksen varauksen yhteydessä. Siivoushinnat vaihtelevat mökin mukaan, lähtösiivous alkaen 70 €/mökki. Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus sekä piha-alueen siistiminen. Mökeistä löytyy perus siivousvälineet ja aineet. Vaikka lähtösiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä; huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä sekä tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös mökin piha-alueen tulee olla siisti. Tarkemmat siivousohjeet saatte sisäänkirjautumisen yhteydessä kirjallisesti.

Mikäli lähtösiivousta ei ole tilattu ja mökki ei ole luovutuskunnossa seuraavalle majoittujalle, Himosmajoitus veloittaa tilaamattomasta lähtösiivouksesta 1,5 kertaisen lähtösiivouksen summan, perushinnaltaan siivoukset ovat mökistä riippuen 70/90/130/150 € per mökki. Mikäli mökki vaatii suurempaa siivousta ja raivausta tai mikäli tilatun siivouksen hinta ei kata siivouskuluja, perimme lisämaksua työtuntien mukaan 50 € / tunti / siistijä.

Mikäli mökistä joudutaan siivoamaan esim. nuuska/nikotiinipusseja, veloitamme automaattisesti min. 50 € mökin siivouksesta/tarkistuksesta. Mikäli asiakas ei ole vienyt roskia jätekeräyspisteella ohjeistuksen mukaan, veloitamme roskien viennistä minimissään 25€ roskien määrästä riippuen.

PERUUTUSEHDOT

Peruutusmaksu on 98 € ja se astuu voimaan varauksen tekohetkestä lähtien. Varauksen peruutus tulee tehdä kirjallisesti tai puhelimitse, laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ennakkomaksu palautetaan peruutusmaksua lukuunottamatta, jos peruutus on tehty viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Katso poikkeusajankohdat alla. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitamme koko varauksen summan. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista. Mikäli varattua mökkiä tai ajankohtaa muutetaan, varauksen muutoksesta veloitamme 50 €. Himosmajoitus voi perua eräpäivänä maksamattoman varauksen.

Poikkeusajankohdat:
Festivaalivarauksien sekä uudenvuoden varauksien osalta peruutusehdot ovat seuraavat; Ennakkomaksu palautetaan peruutusmaksua lukuunottamatta, jos peruutus on tehty viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkua. Alle 30 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan.

Himosmajoituksella on oikeus perua varaus, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. kiinteistöön kohdistunut yllättävä vahinko. Himosmajoituksella on myös oikeus siirtää majoitus vastaavaan mökkiin, mikäli asiakkaan varaama majoituskohde poistuu Himosmajoituksen välityksestä tai ei jostain muusta syystä ole käytettävissä. Himosmajoitus ilmoittaa asiakkaalle muutoksista/peruutuksesta mahdollisimman pian ja tarjoaa korvaavaa kohdetta mahdollisuuksien mukaan. Vaihtoehtoisesti asiakas voi myös saada Himosmajoitukselle maksamansa majoitushinnan takaisin.

Himosmajoitus ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa naapuritontin rakennustöiden aiheuttamista häiriöistä eikä omistajan majoituskohteeseen tekemistä varustelu- tai muista muutoksista, joita ei ole Himosmajoitukselle ilmoitettu.

TUPAKOINTI, LEMMIKIT

Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa, luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan minimissään 250€ tuuletusmaksu. Mökin piha-alueella on tupakointi sallittua, kuitenkin huolehtien tupakantumpit tuhkakuppiin.
Lemmikin tuomisesta mökkiin tulee ilmoittaa Himosmajoitukselle etukäteen, joihinkin mökkeihin lemmikkejä ei saa tuoda. Lemmikkimaksu 30 €/varaus. Lemmikkimaksu voidaan periä 1,5 kertaisena jälkikäteen, jos huomataan että mökissä on ollut lemmikki, eikä lemmikkimaksua ole maksettu. Himosmajoitus ei vastaa eläinpölystä tai luvattomasta tupakoinnista asiakkaalle aiheutuneista allergioista ym. ongelmista.

MÖKIN VARUSTUS

Kaikissa mökeissä: tyynyt ja peitot, ruokailuvälineet ja tavallisimmat ruoanlaittovälineet (mm. kattilat ja paistinpannu) ja siivousvälineet sekä -aineet. Varaukseen kuuluu ns. aloituspakkaus wc-paperia, astianpesuainetta sekä astianpesukonetabletteja, joilla pääsee hyvin loman alkuun. Mikäli tarvitsette loman aikana näitä lisää, tulee tarvikkeet hankkia itse. Käsisaippua, -paperit, talouspaperi sekä pefletit tulisi asiakkaan hoitaa mökille itse. Mökkien yksityiskohtaiset varustukset löydät mökkiesittelystä nettisivuiltamme www.himosmajoitus.fi

Tietoa kunkin mökin laitteista ja niiden käytöstä löytyy nettisivujen mökkikansiot-osiosta.

Liinavaatteet
Mökeissä/huviloissa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita ja pyyhkeitä. Tuo omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi tai voit vuokrata ne meiltä hintaan 15 €/setti, pedattuna 20 €/setti.

Grilli
Mökkikuvauksesta löydät tiedon, mikäli mökillä on käytössä kaasu-, sähkö-tai muu grilli. Hiili- ja kertakäyttögrillejä on saattanut jäädä mökeille edellisiltä asukkailta, niistä ei ole mainintaa mökkikuvauksessa. Muista turvallisuus, älä jätä koskaan grilliä vartioimatta. Grillit ovat käytössä vain kesäkaudella eli touko-syyskuussa.

Palju/poreallas
Mökkikuvauksesta löydät tiedon, mikäli mökillä on palju/poreallas. Siirrettävien paljujen tuonti sallitaan osaan mökeistä, lupa on tiedusteltava myyntipalvelustamme 020 787 1170 etukäteen (Huom! Veloitus oman paljun tuomisesta mökille/huvilalle 50 €). Himosmajoituksen palju vuokrattavissa osaan mökeistä, kysy saatavuus ja hinta myyntipalvelustamme 020 7871170.

Polttopuut
Polttopuut eivät sisälly varauksen hintaan. Polttopuita voi ostaa vastaanotostamme hintaan 10€/säkki.

Sähköauton lataus

Mökin ulkopistorasiaa tai lämmitystolppaa ei saa käyttää sähköauton lataukseen. Jos autoa on ladattu mökin pistorasioista tai lämmitystolpasta, veloitamme siitä 100€. Sähköauton lataamiseen tarkoitettuja latauspisteitä löytyy Länsi-Himoksen rinteiden parkkipaikalta sekä Jämsästä (7km päässä Himoksesta) joidenkin päivittäistavarakauppojen pihasta tai huoltoasemilta. (K-Citymarket, S-market, Neste Jämsän Portti, Patalahden Liikenneasema)

VAHINKOJEN KORVAUS JA HUOMAUTUKSET

Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Himosmajoitukselle jotta ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata/hyvittää majoittumisen aikana. Huomautukset tulee tehdä puhelimitse päivystysnumeroomme
+35840 7642111, joka palvelee ympäri vuorokauden. Mikäki asiakas ei ole ollut majoittumisen aikana yhteydessä Himosmajoitukseen puutteisiin liittyen, menettää hän oikeuden hyvityksiin. Mikäli ratkaisua huomautettavaan asiaan tai epäkohtaan ei voida tarjota majoituksen aikana voi asiakas laittaa kirjallisen reklamaation viikon sisällä vierailun päättymisestä osoitteeseen info@himosmajoitus.fi.

Varaaja on vastuussa mökistä ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista ja korvaamaan ne Himosmajoitukselle. Jos kohteessa on varauksen varaajan aikana tahallisesti rikottu kohteeen irtaimistoa tai rakenteita, laskutamme asiakkaalta kohteen korjauslaskujen lisäksi 500 euron ilkivaltalisän.

Useimpien porealtaiden huollosta vastaa OnSeason Oy (2939202-8). Himosmajoitus on oikeutettu ilmoittamaan OnSeasonille varaajan yhteystiedot, mikäli porealtaan tai veden kuntoon on aiheutettu vahinkoa tai kohdistunut ilkivaltaa. Varaaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot OnSeasonille.

Alueella on hiljaisuus klo 23 – 07. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eikä tilanne rauhoitu huomautuksesta huolimatta, voidaan varaus perua. Tällöin majoittujien on luovutettava mökki välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta takaisin. Varaamme myös oikeuden periä tällaisessa tilanteessa varauksen tehneeltä ja häiriötä aiheuttaneelta majoittujalta 500 euron suuruisen maksun. Alueen häiriöt tulee ilmoittaa suoraan poliisille, hätänumero 112.

LÖYTÖTAVARAT

Himosmajoitus ei vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään mökeissä- tai muissa Himosmajoituksen tiloissa, tai jotka unohtuvat niihin. Löytötavaroita voi kysellä Himosmajoituksen toimistosta: info@himosmajoitus.fi / 020 787 1170. Löytötavaroiden lähetys min. 20 € + postikulut sekä pakkauskulut.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.


MAKSUT (Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä

suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin