Tutustu varausehtoihimme

Himosmajoitus noudattaa oheisia ehtoja majoitusvarausten tekemisessä sekä peruuttamisessa. Nämä ehdot tulevat voimaan heti kun asiakas on tehnyt varauksen.

Mökkivaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Varausmaksun ensimmäinen osa, 50 % hinnasta, tulee suorittaa 7 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä ja loppuosa 14 vrk ennen varauksen alkua. Online-kaupan kautta tehdyissä varauksissa ennakkomaksu veloitetaan varauksentekohetkellä. Mikäli varaukseen on alle 14 vrk varauksentekohetkellä, erääntyy koko mökkivaraus maksettavaksi heti. Toimitusmaksu 20 € lisätään mökin hintaan. Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Mökkiin saa majoittua enintään mökkikuvauksessa kerrottu henkilömäärä, ellei lisähenkilöistä ole erikseen sovittu Himosmajoituksen kanssa. Lisähenkilöistä peritään lisämaksu. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä. Talviviikonloppuina minimivarausaika on 2 vrk, perjantai-sunnuntai.


PERUUTUSEHDOT


Peruutusmaksu on 88 € ja se astuu voimaan varauksentekohetkestä lähtien. Varauksen peruutus tulee tehdä kirjallisesti tai puhelimitse, laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. Ennakkomaksu palautetaan peruutusmaksua lukuunottamatta, jos peruutus on tehty viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitamme koko varauksen summan. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista. Mikäli varattua mökkiä tai ajankohtaa muutetaan, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Tällöin varauksen muutoksesta veloitamme peuutusmaksun 88 €. Himosmajoitus voi perua eräpäivänä maksamattoman varauksen.


Mökin omistaja voi peruuttaa Himosmajoituksen välityksellä maksetunkin varauksen, mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. omistajan ennakkoon ilmoittamaton loma-asunnon myynti tai kiinteistöön kohdistunut yllättävä vahinko. Himosmajoituksella on myös oikeus siirtää majoitus vastaavaan mökkiin, mikäli asiakkaan varaama majoituskohde poistuu Himosmajoituksen välityksestä tai ei jostain muusta syystä ole käytettävissä. Himosmajoitus ilmoittaa asiakkaalle muutoksista/peruutuksesta mahdollisimman pian ja tarjoaa korvaavaa kohdetta mahdollisuuksien mukaan. Vaihtoehtoisesti asiakas voi myös saada Himosmajoitukselle maksamansa majoitushinnan takaisin.


SIIVOUSEHDOT


Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata siivouksen varauksen yhteydessä. Siivoushinnat vaihtelevat mökin mukaan, loppusiivous alkaen 70 €/mökki. Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus sekä piha-alueen siistiminen. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä; huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä sekä tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös mökin piha-alueen tulee olla siisti. Tarkemmat siivousohjeet saatte sisäänkirjautumisen yhteydessä kirjallisesti.

Mikäli siivousta ei ole tilattu, Himosmajoitus veloittaa tilaamattomasta loppusiivouksesta 1,5 kertaisen loppusiivouksen summan, perushinnaltaan siivoukset ovat mökistä riippuen 70/90/130/150 € per mökki. Mikäli mökki vaatii suurempaa siivousta ja raivausta asiakkaan siivouksen jälkeen, tai mikäli tilatun siivouksen hinta ei kata siivouskuluja, perimme lisämaksua työtuntien mukaan 50 € / tunti / siistijä. Mikäli mökistä joudutaan siivoamaan esim. nuuskapusseja, veloitamme automaattisesti min. 50 € mökin siivouksesta/tarkistuksesta.


Avain, tupakointi ja lemmikit


Jos avain katoaa, peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset. Oven aukaisut 50€ arkisin 9-17. viikonloppuisin/ilta/yöpäivystyksenä 80 €. Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Himosmajoitukselle. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa, luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu. Lemmikin tuomisesta mökkiin tulee ilmoittaa Himosmajoitukselle etukäteen, joihinkin mökkeihin lemmikkejä ei saa tuoda. Lemmikkimaksu 30 €/varaus. Lemmikkimaksu voidaan periä 1,5 kertaisena jälkikäteen, jos huomataan että mökissä on ollut lemmikki, eikä lemmikkimaksua ole maksettu. Himosmajoitus ei vastaa eläinpölystä tai luvattomasta tupakoinnista asiakkaalle aiheuttamista allergioista ym. ongelmista.

Alueella on hiljaisuus klo 23 – 07. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eikä tilanne rauhoitu poliisin huomautuksesta huolimatta, voidaan varaus perua. Tällöin majoittujien on luovutettava mökki välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta takaisin. Varaamme myös oikeuden periä tällaisessa tilanteessa varauksen tehneeltä ja häiriötä aiheuttaneelta majoittujalta 500 euron suuruisen maksun. Alueen häiriöt tulee ilmoittaa suoraan poliisille, hätänumero 112.MÖKIN VARUSTUS


Kaikissa mökeissä: tyynyt ja peitot, ruokailuvälineet ja tavallisimmat ruoanlaittovälineet (mm. kattilat ja paistinpannu) ja siivousvälineet sekä -aineet. Varaukseen kuuluu ns. aloituspakkaus wc-paperia, astianpesuainetta sekä astianpesukonetabletteja, joilla pääsee hyvin loman alkuun. Mikäli tarvitsette loman aikana näitä lisää, tulee tarvikkeet hankkia itse. Käsisaippua, -paperit, talouspaperi sekä pefletit tulisi asiakkaan hoitaa mökille itse. Mökkien yksityiskohtaiset varustukset löydät mökkiesittelystä nettisivuiltamme www.himosmajoitus.fi

Liinavaatteet
Mökeissä/huviloissa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita ja pyyhkeitä. Tuo omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi tai voit vuokrata ne meiltä hintaan 15 €/setti, pedattuna 20 €/setti.

Grilli
Mökkikuvauksesta löydät tiedon, mikäli mökillä on käytössä kaasu-, sähkö-tai muu grilli. Hiili- ja kertakäyttögrillejä on saattanut jäädä mökeille edellisiltä asukkailta, niistä ei ole mainintaa mökkikuvauksessa. Huomioithan grillien käytössä turvallisuuden, älä jätä koskaan grilliä vartioimatta. Huomioitan, että pääsääntöisesti grillit ovat käytössä vain kesäkaudella eli touko-syyskuussa.

Palju/poreallas
Mökkikuvauksesta löydät tiedon, mikäli mökillä on palju/poreallas. Siirrettävien paljujen tuonti sallitaan osaan mökeistä, lupa on tiedusteltava myyntipalvelustamme 020 787 1170 etukäteen (Huom! Veloitus oman paljun tuomisesta mökille/huvilalle 50 €). Himosmajoituksen palju vuokrattavissa osaan mökeistä, kysy saatavuus ja hinta myyntipalvelustamme.

Polttopuut
Polttopuut eivät sisälly varauksen hintaan. Polttopuita voi varata lisähintaan 10€/säkki.

Sähköauton lataus

Mökin ulkopistorasiaa tai lämmitystolppaa ei saa käyttää sähköauton lataukseen. Jos autoa on ladattu mökin pistorasioista tai lämmitystolpasta, veloitamme siitä 100 €. Sähköauton lataamiseen tarkoitettuja latauspisteitä löytyy Länsi-Himoksen rinteiden parkkipaikalta sekä Jämsästä (7km päässä Himoksesta) joidenkin päivittäistavarakauppojen pihasta tai huoltoasemilta. (K-Citymarket, S-market, Neste Jämsän Portti, Patalahden Liikenneasema)


VAHINKOJEN KORVAUS JA HUOMAUTUKSET


Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Himosmajoitukselle jotta ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata/hyvittää majoittumisen aikana. Huomautukset tulee tehdä puhelimitse päivystysnumeroomme +35840 7642111, joka palvelee ympäri vuorokauden. Mikäki asiakas ei ole ollut majoittumisen aikana yhteydessä Himosmajoitukseen puutteisiin liittyen, menettää hän oikeuden hyvityksiin. Mikäli ratkaisua huomautettavaan asiaan tai epäkohtaan ei voida tarjota majoituksen aikana voi asiakas laittaa kirjallisen reklamaation viikon sisällä vierailun päättymisestä osoitteeseen info@himosmajoitus.fi.

Varaaja on vastuussa mökistä ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista ja korvaamaan ne Himosmajoitukselle. Jos kohteessa on varauksen varaajan aikana tahallisesti rikottu kohteeen irtaimistoa tai rakenteita, laskutamme asiakkaalta kohteen korjauslaskujen lisäksi 500 euron suuruisen maksun.


Porealtaiden huollosta vastaa OnSeason (2939202-8). Himosmajoitus on oikeutettu ilmoittamaan OnSeasonille varaajan yhteystiedot, mikäli porealtaan tai veden kuntoon on aiheutettu vahinkoa tai kohdistunut ilkivaltaa. Varaaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot OnSeasonille.


LÖYTÖTAVARAT


Himosmajoitus ei vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään mökeissä- tai muissa Himosmajoituksen tiloissa, tai jotka unohtuvat niihin. Löytötavaroita voi kysellä Himosmajoituksen toimistosta: info@himosmajoitus.fi / 020 787 1170. Löytötavaroiden lähetys min. 20 € + postikulut sekä pakkauskulut.

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä

suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.